• Terhesség esélye

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Együtt voltam a barátommal a menstruációm első napján. A ciklusaim teljesen rendszertelenek, 21 és 31 nap között vannak, átlagos hosszuk 5 nap. Aktus közben elszakadt a gumióvszer, amiben még csak előváladék volt. Mennyire kell aggódnom a teherbe eséstől mindezek alapján? Üdvözlettel, Detti

        Dr. Tekse István válasza a gumi témában

        Kedves Kérdező! Leírása alapján nem kell tartania teherbeeséstől. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. február 13., 19:44; Megválaszolva: 2019. február 16., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos