• Nem tudom megtartani a babát.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2019.november 22.en jött meg a menstruációm utoljára. Elmentem orvoshoz január 8an. És azt mondta várjunk még egy hetet és jöjjek vissza. Vissza mentem azt mondta terhes vagyok. Védekeztünk... Pharmatexel és gumi óvszerrel is így lehetetlennek tartottam. Átmentem UH-ra... Azt mondták betoltotte a 12.hetet. Nagyon megijedtem, és nagyon félek. Mondták hogy kötelező megtartani. De én nem tarthatom meg... Nincs futesem most sem egy nagyon rossz állapotú házban élek... Mivel anyám elhagyott.... A villany ki van kapcsolva... Munkahelyemen nincs... Mit tegyek nem szeretném hogy bárki tudjon erről... Csak a nagymamám tud... És ő tudott volna segíteni rendezni az életem, kifizette volna az abortuszt, és kerestünk volna nekem munkát. De most minden romokban... Egyik napról a másikra élek... Mit tegyek?

        Dr. Csősz György válasza a nemkívánt terhesség témában

        Meg kell szülnie, de adja örökbe ha más megoldás nincs. Keresse fel a Bölcső alapítványt.


        Kérdés: 2019. január 15., 09:43; Megválaszolva: 2019. január 21., 15:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: