• Hormontabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Synomel 0, 025 mg tablettából szedek felet, ez egy T3 pótló tabletta. Az lenne a kérdésem, hogy kismamaként szedhetem-e ezt a gyógyszert. Vegyes válaszokat kaptam a nőgyógyászomtól és az endokrinológusomtól. Félek, hogy baja lesz a kisbabának. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        A pajzsmirigy orvosság terhességben alkalmazható. Magzatkárosító hatását nem írták le.


        Kérdés: 2019. január 04., 16:21; Megválaszolva: 2019. január 05., 23:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: