Gyógynövények terhesség alatt?

Tisztelt Doktor Úr! Három alkalommal vettem részt lombikbébi programban.Sajnos a hormonális kezelés ellenére mindig csak 1 petesejtem volt, és sosem jutottam el az embrió visszahelyezéséig. Ezért úgy döntöttünk a férjemmel hogy megpróbáljuk petesejtdonorral. A donornak lett 14 db petesejt, de nekem csak 1 db embriót tudtak beültetni mert a többi nem fejlődött jól.De mi már ennek is örültünk. 2 hétig otthon pihentem. De sajnos lehet olyat csináltam amit nem kellet volna. Napi 1 csésze Erdei málnalevélből készült teát ittam. Gondoltam ez jót tesz. Sajnos a terhességi teszt negatív lett. Én később tudtam meg hogy terhesség alatt nem szabad gyógynövény teákat fogyasztani. Szeretném megkérdezni a véleményét, ön szerint a gyógynövény tea fogyasztása lehet az oka hogy nem lettem terhes vagy ez nem tudná annyira befolyásolni az eredményt? Nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van hogy lehet a gyógynövény tea miatt nem lettem terhes. Az embrió transzfer után 2 nappal volt egy kis vérzésem, és az egész idő alatt barna folyásom. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Tea témában

Kedves Kérdező!

Sajnos nem értek ehhez a témához, de vallom, hogy ha nincs eltúlozva - jelen esetben a gyógytea - úgy számottevő negatív hatása nem lehet.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. július 20., 15:05; Megválaszolva: 2016. július 21., 00:14
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Antibiotikum mellett terhesség
Tisztelt Doktornő! Január 20-26-ig vírusos hasmenésem volt, antibiotikumot szedtem rá.A fogamzásgátlót folyamatosan szedem. Február 6-án volt nemi...
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei