pajzsmirigy

Jó napot kívánok! Figyelemmel kísérem korrekt válaszait, és szeretnék egy kis segítséget a tanácsával.2005-ben pajzsmirigyműtéten estem át ahol mindkét lebenyt csonkolták, alulműködésem van gyógyszert nem szedtem csak kb két évig műtét után.2014 Októberben teherbe estem (nem tervezett) most 16 hetes.14-ik héten labor vizsgálat magas tsh-t: 34.400 és ft4: 9.5 értéket mutatott.15-ik héten kezdtem 150-es euthyroxot szedni egy hétig most csak 100-ast.Kérdésem lehet e a babának valamilyen problémálya a gyógyszer nélküli időszakban.Válaszát köszönöm!

Dr. Tekse István válasza pajzsmirigy témában

Kedves Kérdező!

Erre igazán nem lehet válaszolni, remélhetőleg nem lesz. A megfelelő pajzsmirigy hormonszint az egész terhesség alatt fontos, hogy megfelelő tartományban legyen így a terhesség elején is. Azt gondolom, hogy ha nem lett volna kellően elég, úgy a terhesség is megáll a fejlődésben.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 16., 10:36; Megválaszolva: 2016. január 19., 18:14
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti mióma
Terhesség?
Barnás narancssárgas folyás
Várandósság 16. hete - 3-4 hete...
Nőgyógyász
Tisztelt Doktor Úr. Azzal a problèmával fordulok önhöz hogy, 03.12-èn volt egy alhasi görcsöm ami igazábol inkább bal oldalon volt fájdalmas ez a...