Szívritmuszavar és terhesség

Tisztelt Doktornő! 7 évvel ezelőtt, az első terhességem alatt megállapítottak nálam kardiológiai vizsgálaton I3610 "háromhegyű billentyű nem reumás elégtelensége" problémát. Az elmúlt években nem foglalkoztam evvel. Most ismét terhes vagyok, szeretném megtudni, ez maradandó betegség-e vagy időközben elmúlhatott, és milyen vizsgálatokat javasol? Tisztelettel, P.Gabriella

Dr. Molnár Dóra válasza háromhegyű billentyű nem reumás elégtelensége témában

Kedves Kérdező, a kód nem sokat árul el a billentyű hiba mértékéről, szív ultrahangos vizsgálat szükséges a szív állapotának tisztázására. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 11., 12:32; Megválaszolva: 2016. január 12., 23:18
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti mióma
Terhesség?
Barnás narancssárgas folyás
Várandósság 16. hete - 3-4 hete...
Nőgyógyász
Tisztelt Doktor Úr. Azzal a problèmával fordulok önhöz hogy, 03.12-èn volt egy alhasi görcsöm ami igazábol inkább bal oldalon volt fájdalmas ez a...