Jön a baba, de állandó hasmenés és görcsölés.

Jó napot Dr Úr. Szeptemberben voltam nőgyógyásznál akkor kiderült gombás fertőzésem van. Kaptam kúpot acidi borici és gyógyszert flucohexal. Az abba hagyása után tünetmentes voltam. (A panaszom hüvelyfolyás volt, nem égett nem viszketett) Közbe a párommal jól sikerült a karácsony. És 2napja késik a menzeszem. Csináltam tesztet pozitív lett. Viszont elseje óta hasmenéssel és görcsöléssel küzdök. A görcsölés napi 5-6 és 10-20másodpercig tart. Mindenféleképp felkeressek nőgyógyászt! Csak kicsit aggódok.Nagy a baj? Esetleg a gombás fertőzésem ennek oka?

Dr. Pétervári László válasza Terhesség témában

A leírt tünetek a terhesség korai szakában jelentkezhetnek.

Mielőbbi nőgyógyászati szakvizsgálat javasolt. A terhesség megállapítása után gyógyszeres kezeléssel panaszai rendezhetőek.

Kérdés: 2016. január 09., 20:26; Megválaszolva: 2016. január 10., 15:38
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid