Baja lehet a babának?

Tisztelt Doktor úr/nő! Tavaly márciusban diagnosztizáltak nálam pajzsmirigy alulműködést 12-es TSH-val. Ez az érték 2015. májusban már csak 2, 05 volt. 50 mikrogramm Euthyroxot szedem minden reggel. Tegnap reggel pzitív terhességi tesztet kaptam. Kaptam idpontot az endokrinológiára, de szeptember 10.-re. Lehet valami baja a babának addig? Nagyon erős görcseim vannak és kicsit aggódom. Válaszát előre is köszönöm,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza pajzsmirigy betegség témában

Az alkalmazott készítmény terhességben alkalmazható.

Nem ismert a magzat károsító hatása.

Az endokrinológiai rendelésre azért menjen el.

Kérdés: 2015. augusztus 27., 08:12; Megválaszolva: 2015. augusztus 29., 22:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Autoimmun pajzsmirigy, terhesség...
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Orvosaim eltérő válaszai miatt érdeklődöm Öntől arról, hogy Hashimoto Thyreoditis betegség esetén terhesség...
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e