Terhesség

Jó napot! Lefeküdtem egy fiatal emberrel akire fél évet vártam, hogy haza jöjjön hozzám nem egy éjszakás kalandról van szó. Az aktus első 2percében nem volt rajta óvszer utána felvette. Nem szakad ki sőt be sem fejeztük, a kérdés arra irányulna, hogy 2 perc alatt teherbe eshettem Tényleg csak annyi idő volt először feküdtünk le előtte 7 hónapja senki mással. A múlt havi menstruációm 22-én jött meg de előtte lévők pedig csak 26-án. Vannak alhasi fájdalmaim mint mikor megjönne, de mégsem történik semmi. Azt olvastam ezek lehetnek a terhesség első jelei. 2-dik kérdésem az lenne hogy vannak-e oylan tabletták amik elmúltasztják a terhességet ha a magzat még csak 3 hetes? Előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Terhességi vizelet teszt végzése tanácsos, ha a várható menstruáció kimaradt.Ennek birtokában szakorvosi vizsgálat jön szóba.

Az aktust követően 72-120 óráig esemény utáni tabletta bevétele a lehetséges lehetőség.

Kérdés: 2015. március 23., 11:47; Megválaszolva: 2015. március 23., 21:27
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása