aggódó anyuka

Tisztelt Doktor Úr! 2015.02.13-án volt az utolsó mentruációm.2015.03.03-án voltam együtt partneremmel, védekeztünk óvszerrel.partner állítása szerint az óvszer rendben volt nem volt lyukas és nem folyt ki és közben sem csúszott le.itt a neten az peteérés kalkakulátorokkal ahogy számolgattam elméletileg nem volt akkor peteérésem sem.bár nem tudom mennyire megbízhatók ezek a kalkulátorok.2015.03.13-án lett volna aktuális a következő mentruációm de már 6.napja késik.Lehetek terhes a védekezés ellenére? Nem akarok most babát. A kapcsolat alkalmi volt és jelenleg állásom sincs valamint nevelek egyedül egy 3éves kislányt. A gyomrom fáj de nem úgy mint amikor megjönni készül.valószínűleg az idegeskedéstől: (előre is köszönöm válaszát.üdvözlettel egy aggódó 31-es anyuka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Teszt témában

Kedves Kérdező!

Leírása alapján nem lehet terhes. Tesztet javaslok.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 18., 10:20; Megválaszolva: 2015. március 23., 20:44
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus