terhesség

Kedves Dr. Úr! Három hete volt egy szexuális jellegű együttlétem, de nem történt közösülés. Előtte való nap múlt el a menzeszem. A férfi előváladéka igen bő volt, lehetséges, hogy az ujjával spermát juttatott belém az örömcseppes kezével? 2 héttel az esemény után csináltam két tesztet, mindkettő negatív volt, a napokban esedékes a következő menzeszem. Ugye nagyon kicsi az esélyem a terhességre? (Előre is köszönöm a választ a gyerekesnek tűnő kérdésemre.)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Ennek azért nagyon kicsi az esélye, nulla közeli.

Ha a menstruáció megjön, akkor teljesen nulla.

Kérdés: 2015. március 12., 07:04; Megválaszolva: 2015. március 12., 20:04
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása