terhesség

Tisztelt Pétervári László! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy december végén együtt voltunk a párommal és történt egy kis baleset ami után másnap egyből elmentem a nőgyógyászatra és esemény utáni tablettát írattam fel. (Rigesoft) Még aznap bevettem a gyógyszert úgy ahogy az orvos mondta egyszerre a két tablettát, rá 8 napra megjött a menstruációm, de február hónapban kimaradt. Több tesztet is csináltam, mindegyik negatív lett de az alhasamba 3 napja szúró, lüktető érzést érzek időnként ami eléggé megijesztett. Attól tartok, hogy mégsem hatott a gyógyszer, vagy esetleg pont a gyógyszer miatt borult fel a menstruációm? 3 napja hosszas ülő munkát végzek esetleg lehet, hogy attól érzek fájdalmat? Válaszát várom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Az esemény utáni tabletta alkalmazása miatt rendszertelen a menstruáció.

Két-három ciklus is lehet míg spontán rendeződik. Ezután is lenne probléma akkor forduljon szakorvoshoz.

Kérdés: 2015. március 02., 21:24; Megválaszolva: 2015. március 02., 22:08
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása