• Börbetegség!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!8hetes terhes vagyok és az arcomat,micetál géllel mosom,és nizorál krémmel kennem.A védőnőmnek nem igazán tetszett.Most mit csináljak kenjem vagy ne kenjem,mert ha nem kennem nagyon csúnya.Sudocrém kenöcsöt ajánlott.Válaszát elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező!

        A védőnőnek igaza volt, terhességben ezek a szerek nem vizsgáltak, ezért nem ajánlják. De a személyes véleményem az, hogy a Micetal géllel történő arcmosás során nem szívódik fel veszélyes mennyiségű hatóanyag. Viszont a Nizoral krémet nem ajánlanám! A terápia alapján úgy gondolom, hogy seborrhoeás dermatitise van, melyre a Sudocream nem lesz hatásos.

        Üdvözlettel:   Dr. Bodnár Edina 
         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-02 14:36:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: