Mi okozhatja?

Tisztelt Dr.Úr! Túl vagyok már, 3X8 hetes vetélésen. Mindhárom terhességem végén, előfordult barnás folyás majd vérzés és ehhez társult egy alkalommal, hematoma is. Ezzel egy időben, már nem volt magzati szívhang. Hozzáteszem, a 2 utolsó terhességemnél, mindig a 6.héten vette le a volt orvosom a cytológiai kenetet. Pár napra rá, pedig mindig jelentkezett a barnás folyás, majd vérzés. Kérdésem az lenne, hogy lehet-e összefüggés abban, hogy rossz időben lett levéve a cytológia vagy esetleg más probléma miatt történhetett meg velem, hogy még nem lehet babám? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza habituális vetélés témában

Kedves Kérdező!

Nem okozhatta a cytológia levétel a vetélést. Olyan intézetben javasolt vizsgálatra jelentkezni, ahol foglalkoznak habituális vetélés kivizsgalással (meddőségi centrum, klinika) .

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 31., 19:58; Megválaszolva: 2015. február 08., 13:14
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom