31hetes kismama vagyok, erős görcsökkel és felkeményedett hassal.

Üdvözlöm Doktor úr! Olyan kérdésem lenne, hogy teljesen bevan keményedve a hasam, nem csak alul, hanem felül is. Görcsölök is, elég rendesen. Fáj a derekam, hányingerem van és hasmenésem. Már 3. napja érzek ilyen erős görcsöt, mely néha kicsit enyhül, aztán ismét belenyilal. Az első 2nap éjszaka jött rám, mind 2 éjszaka körülbelül 1óra hosszáig tartott, aztán enyhülni kezdett. Most járok a 31. hétben, és félek mi lehet ez. A méhszájam pedig mikor összehúzódásokat érzek beszúr. Illetve 12. héttől mennem kell minden hónapban vércsoport ellenőrzésre. B (Rh) pozitív a vércsoportom, viszont eddig C+E+c+e+K antigének voltak a véremben, viszont most ez lett az eredmény: A Beteg csak M antigénre negatív választott vörösvérsejt koncentrátummal transzfundálható. Ez jelent valamit? Válaszát előre is Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A hasi görcsök, panaszai miatt szakorvosi vizsgálat célszerű mielőbb.Ezek a fenyegető koraszülés tünetei.

A vérvizsgálat az antigének jelenléte miatt javasolja, hogy csak választott vérrel végezhető esetleges vérpótlás.

Kérdés: 2015. január 26., 17:20; Megválaszolva: 2015. január 26., 22:05
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom