ikerterhesség

Kedves Doktor Úr! Nekem az lenne a kérdésem hogy inszemináció következményekébb lehet e egypetéjű iker? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A méhen belüli mesterséges megtermékenyítés (inseminácio, AIH, AID) igyekszik optimalizálni a teherbeesés lehetőségét, nem avatkozik be durván a természet folyamataiba, ezért kb. 12-15% a sikeresség.Egypetéjű ikerterhesség lehetséges.

Kérdés: 2014. december 09., 13:04; Megválaszolva: 2014. december 11., 00:15
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom