Várandósság?

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Az alábbi kérdésemmel kapcsolatban kérném segítségét/szakértelmét: Számításaim szerint 6+4 hetes terhes vagyok. A legutóbbi UH vizsgálaton 16, 5 mm petezsák / 3, 9 mm szikhólyag volt látható de sajnos embrió (még) nem. Előfordulhat? Az első várandóságomnál ilyen nem volt. Lehet, hogy nem jól számoltam?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza várandósság témában

Kedves Kérdező! Ebben a terheskorban nem látható még embryo, csak egy dombocska kezdemény. Ne nyugatalankodjon, a legközelebbi képen minden rendbn lesz.Úgysem lehet pontosan számolni, legyen lazább!

Kérdés: 2014. szeptember 20., 21:03; Megválaszolva: 2014. szeptember 25., 15:43
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Lágyéksérv terhesség
Látóterenként kevés granulocyta