műköröm

Lányom terhes 16.hetes, szeretném kérdezni, hogy műkörmöt lehet-e feltenni terhesség alatt.Van-e ennek valami veszélye?

Dr. Tóth Gyöngyi válasza műköröm témában

Tisztelt Kérdező!

Tudomásom szerint nincs nagyobb veszélye terhesség alatt, mint más esetben (pl. előfordulhat hogy körömgomba kialakulását elősegítheti) .

Kérdés: 2014. július 15., 18:36; Megválaszolva: 2014. július 16., 23:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Apaság kérdése
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma