Lehet-e gond a magzattal?

Tisztelt Doktorúr/nő! Olyan kérdésem lenne jelenleg hat hetes kismama vagyok, sajnos eddig nem tudtam a terhességről háromszor voltam röntgenen az elmúlt két hétben, valamint két fajta gyógyszert szedek (Xanax, Cipralex)pánikbetegségre! A kérdésem lehet bármilyen baja a magzatnak? Gondolok itt fejlődési rendellenességre, vagy bármi egyéb kockázatra...eddig mindenkitől azt kaptam hogy a terhességet meg kell szakíttatni! Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a gyógyszerek terhesség alatt témában

A terhességet nem kell megszakítani. A diagnosztikus röntgen sugár a magzat károsító kockázata nem olyan magas, hogy a terhességet nem lehetne vállalni. A magzat károsító kockázat miatt a terhesség kiviselésének genetikai ellen javallata nincs. Genetikai Tanácsadót keressen fel.

Kérdés: 2014. május 27., 12:32; Megválaszolva: 2014. május 28., 23:18
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés