terhesség

Szeretnék érdeklődni, hogy a fiam barátnőjének jan.12._én volt meg a menstruációja utoljára.Februárba nem jött meg neki. Március elején orvos szerint ultrahang alapján nem terhes.Vérvétel eredménye és egy hét múlva újabb ultra hang alapján 4-5 hetes.Így most máj.20.-án 10 hetes.február vége óta van a fiammal.Kicsit aggódom.Biztos övé-e? Mennyire megbízható az ultrahangos idő? lehetet peteérése ha nem volt menszesze? Biztosak lehetünk, hogy PONTOSAN annyi hetes amit az ultrahang alapján mondanak? Ha nem tudja pontosan az utolsó menstruációt akkor is pontosan meg tudják a heteket mondani? Nagyon aggódunk! Várom megnyugtató válaszuk!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a terhesség témában

Aggódni lehet, de teljes biztonság jelenleg nincs. Az UH ilyenkor nagyon pontos max néhány napot tévedhet.csak születés után eldönthető az apaság.

Kérdés: 2014. május 19., 18:01; Megválaszolva: 2014. május 21., 20:12
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés
Lehetséges-e a terhessè?
CT után kiderült terhesség