Terhesség, vetélés?

Tisztelt Szakértő(k)! Körülbelül négy-öt hetes terhes lehettem, amikor elmentem orvoshoz. Akkor az ultrahangon csak terhesség volt látható, szívhang és egyéb életfunkciók még nem voltak megállapíthatók. Mivel sportos életet élek, a várandósság kiderülése előtt rendszeresen 6-7 km-t futottam, edzettem, a diagnózis után részt vettem még egy tókerülő biciklitúrában is (gyereket nem terveztem, tehát nem gondoltam akkor még erre az eshetőségre). Az ultrahangos vizsgálat után körülbelül 3-4 nappal váratlan, általam közepes erősségűnek vélt, világos, friss vérzés jelentkezett, ami azóta is (kisebb-nagyobb megszakításokkal) tart. Görcsöket alig tapasztaltam ezidő alatt, viszont úgy érzem, a korábbi tünetek (hányinger, hirtelen álmosság) megszűntek, a melleim is szinte teljes mértékben visszanyerték régi formájukat, a hüvelyemből azonban nem távozott semmi "darabos". A kérdésem az volna, hogy mekkora esély lehet a vetélésre? Természetesen amint tudok, orvoshoz fordulok, de addig is érdekel az Önök véleménye, szeretném legalább nagyjából tisztázni a körülményeket. Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a vérzés témában

A körülmények tisztázására csak a szakorvosi vizsgálat ad lehetőséget. Mielőbb keressen fel szakorvost, a leírt tünetek vetélésre jellemzőek.

Kérdés: 2014. május 03., 19:11; Megválaszolva: 2014. május 03., 21:08
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?