Laboreredmény értelmezése

Udvozlom. 37 hetes kismama vagyok. Az alabbi laborelteresek vannak eredmenyemben. Vizeleteredmenyemben feherversejt uledekben +, feherversejtszam 10-12, laboreredmenyemben trombhocyta 126. AZt szeretnem megkerdezni, hogy kell e aggodnom, van e ezzel teendo? Valaszat nagyon koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a laborlelet témában

Kedves Kérdező! A terhesség harmadik trimesztere a nagyra nőtt méh miatt fokozott nyomást jelent a húgyvezetékekre, igy lefelé nehezebb ürülés miatt enyhe pangás alakul ki, mely könnyben fertőződik jeln lévő baktériumokkal. Enyhe ilyen fertőzőttség utalnak a mikroszkóp látóterében a leírt számban megjelenő fehérvérsjtek. Beszélje meg gondozó orvosával, hogy látja-e értelmét egy terhessség alatt is szedhető enyhe vizeletfertőtlenítőnek. A thrombocyta szám nem jelent érdemi eltérést. Ne szorongjon, nincs lényeges hiba. Jó szülést és babázást

Kérdés: 2014. április 23., 08:19; Megválaszolva: 2014. április 24., 18:32
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés