• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        hOGYHA TERHES VAGYOK MIK A LEGELSO JELEK A HANYINGEREN KIVUL?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező!

        A terhesség lehetősége felmerül, ha a havivérzés elmarad. A terhesség gyanújelei közé tartoznak a hányinger, hányás, különböző ételek megkívánása vagy korábban kedvelt ételektől, italoktól való undorodás, álmatlanság, aluszékonyság. Ez utóbbiak a fogamzás után kb. 3-4 héttel jelentkeznek.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-23 15:56:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: