Mi lesz a babával?

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! kb. 6 hete gombás fertőzésem volt a hüvelyembenl. Először Canesten krémmel, kentem (mert eléggé viszketett) , de pár nap múlva sem múlt el, ezért orvoshoz mentem. A nőgyógyászom Pimafucort krémet és kúpot adott. Most kiderült hogy kb, 6 hetes terhes vagyok. Okozhat e fejlődési rendellenességet a babánál a Canesten kenőcs vagy a gombás fertőzés? Üdvözlettel, Réka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza hüvelygomba témában

Az alkalmazott kenőcs terhességben használható, nem írtak le magzat károsító hatást vele.

Gombát kezelni kell.

Kérdés: 2013. július 11., 21:13; Megválaszolva: 2013. július 12., 21:04
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Pfizer oltás nem várt terhesség
Barnás pecsételés
Terhesség van ok aggodalomra?
Magas fehérvérsejt