Valalhatok terhesseget, ha nem regibben serv mutetem volt?

Szeptemberben volt servmutetem lagyekserv, halot hasznalt az orvos hogy megelozze az ujabb serv kepzodest. Ferjemmel szeretnenk meg egy kis babat az hogy volt mutetem 4 honapja befolyasolhassa a terhessegem vagy a babat? Esetleg varjunk meg? Elore koszonom a valaszat.

Dr. Somorjai Attila válasza sérv műtét utáni terhesség témában

Kedves Kérdező!

Egy leendő terhesség vállalást ez a műtét, amennyiben szövődmény mentesen gyógyult, biztosan nem befolyásol. Szerintem ha babát szeretnének, nem érdemes várni, mert a teherbe esés sem mindig megy egyik pillanatról a másikra!

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. január 07., 14:26 ;Megválaszolva: 2013. január 09., 19:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Korai terhességi ,alhasi fájdalom
Terhesség előtti sör
Pajzsmirigy betegség
Terhesség előtti alkohol
övsömör terhesség alatt
Gyerekkorában volt bárányhimlőn, és most nemrég átestem egy övsömör betegségen. A napokban tudtuk meg hogy terhes vagyok , most izgulok mert kb a...