4 hetes terhesség

Kedves Doktornő/úr! Ma tudtam meg, hogy 4 hetes terhes vagyok, ami nagy öröm, mert már nagyon szeretnénk kisbabát. Tudni kell, hogy június 10-én veszítettem el az első kisbabánkat. spontán vetélés volt. Nem tudták megmondani mi volt az ok. Műszeresen fejezték be. A kérdésem, kicsit ég a külső nemi szervem, és sokat kell pisilni járnom, ez baj? Csináltam ma egy Gabriel általános állapot felmérő tesztet, az jó eredményeket mutatott. Egy hónapja voltam teljes nőgyógyászati kivizsgáláson ott is minden rendben volt. Lehet e ez mégis fertőzés, aggódnom kell, vagy ez normális? Az elmúlt héten kellett volna megjönnie, de nem történt meg, ennek ellenére görcsöltem, meg fáj a derekam? Gravidát szedek, kell e még mellé folsavat szednem? Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel Katica.

Dr. Törő Bálint válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Engedje meg, hogy gratuláljak a terhességéhez!

A külső nemi szervek égését és a gyakori vizelési ingert magyarázza a terhességgel együtt járó alhasi vérbőség. Ha ez nem fokozódik, úgy tennivaló nincs. Az Ön által szedett Gravida vitamin készítmény tartalmaz Folsavat. Ennek külön szedése értelmetlen lenne.

A várható menszesz időpontjában a görcsölés megszokott jelenség.

Aggodalom mentes további kellemes terhességet kíván:

Dr. Törő Bálint

Kérdés: 2012. december 27., 20:36 ;Megválaszolva: 2012. december 28., 20:35
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés