terhesseg alatt hasznalhatom?

Tisztelt dr. Ur/Asszony! En 33 hetes terhes vagyok es sajnos egy par napja jelentkeztek a hüvelygomba tünetei. Tegnap elmentem az orvoshoz, felirt egy fenizolan nevü hüvelykupot es kenöcsöt. Kivaltottam mindkettöt es otthon elolvastam a betegtajekoztatot, ahol az all, hogy terheseken meg nem teszteltek es nem ajanlott a szedese. Nemetorszagban elek, ezt elfelejtettem irni. EJol tettem, hogy nem hasznaltam? Allitolag gyorsan hat. Lehet jobb, hogy maradtam a klionnal, amit meg Magyarorszagrol hoztam? Köszönöm valaszat.

Dr. Pétervári László válasza hüvelygomba témában

A leírt készítmény a haszon, kockázat mérlegelése miatt nem tanácsos terhességben.

Alkalmazható Canesten vagy Klion-D100 nevezetű készítmények. Az előző vény nélkül is kapható, hüvelytabletta és krém formában is.

Kérdés: 2012. december 19., 20:38; Megválaszolva: 2012. december 24., 16:22
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
hüvelygomba
Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 8 hetes terhes vagyok. Már voltam nőgyógyásznál és akkor semmilyen problémát nem állapított meg (igaz nem is...
Gynoxin terhesség alatt
Tisztelt Doktor úr / Doktor nő! 5 hetes terhes vagyok, gombás fertőzésem van. A nőgyógyász kiírta a Gynoxin hüvelykapszulát. A...
Hüvelygomba?
T.Dorktor úr/dt.nő! én 14 hetes kismama vagyok.sajnos ma reggel viszkető, és egyben égető fájdalmat éreztem ahüvelyemnél...arra gyanakodom hogy...
Terhesség alatti fertőzés
Tisztelt Doktornő! 2-3 hete egy kis viszketéssel mentem az orvosomhoz, írt fel Betadine kúpot, kérte hogy csináljam végig a kúrát 14db, de...
Terhesség és gomba
Üdvözlöm! Azt szeretném tudni, hogy milyen veszéllyel jár, ha valaki terhesség alatt gombás fertőzést kap el? El kell vetetni a magzatot, vagy...