Laborértékek értékelése

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 24 hetes terhes vagyok, most voltam vérvételen, pár helyen nem megfelelőek az értékek. láphámsejt 4/látótér vörösvérsejt 4/látótér glukóz 120 perc 7.9 mmol/l összkoleszterin 7.7 mmol/l triglicerid 4.33 mmol/l vörösvérsejtszám 3.7 T/L hemoglobin 118 g/L neut 75.7% lymph 15.9% eo 1.3% neut absz. 8.37G/L vvt süllyedési sebesség 48 mm/óra A többi érték a határértékek között volt, vagy negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy mivel január 8-ára van időpontom a nőgyógyászhoz, ráérek akkor menni hozzá, vagy az értékek miatt hamarabb fel kellene keresnem?

Dr. Szalóczy Péter válasza labor lelet terhességben témában

Kedves Kérdező! Leletei között valóban vannak tisztázandók, továbbvizsgálandók, mint a magas vércukor eredmények, melyek terhességben nem kívánatosak. De ezek nem friss keletűek, és ha voltak korábbi eredmények, azokkal összehasonlíthatók. A koleszterin eltérések és a magas süllyedés terhességben előfordul, de kifejezett vérszegénysége majd szülésig rendezendő.Ha nincs panasza, várhat januárig, szedjen vastablettát és tartson cukorszegény étrendet.

Kérdés: 2012. december 14., 17:44; Megválaszolva: 2012. december 17., 21:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma
Terhesség alatti mióma
Kedves Doktor úr! Jelenleg 21. hetes terhes vagyok, még 2020-ban egy méhen kívüli terhesség után (azt mondták akkor, hogy valószínűleg a nagy...
Terhesség?
Barnás narancssárgas folyás