teherbe eshetek

Tisztelt dr úr. Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy ezekkel az eredményekkel teherbe eshetek? Azzal kezdeném 2011.02.11-én abortuszom volt.2011.10.04-én HSG vizsgálatot csinált a nögyogyászom.Eredményem: a jobb kürt átjárhato, bal fimbrialisan lezárt, de kifejezett tágulat nem láthato. A kontrasztanyag a szabad hasüregben jobb o-on megjelenik.2012.04.26-án hormon vérvételen voltam eredménye prolactin 600, 20 mIU/L.Erre premens-et irt 3 honapra.Párom minden vizsgálaton át eset nála minden rendben. Akkor mi lehet a gond hogy nem esek teherbe? Maga szerint milyenek az eredményeim? Kellene még vizsgálatra menjek.Válaszát elöre is köszönöm

Dr. Vereczkey Attila válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

A prolaktin szintje egyértelműen igen magas, először is ki kell zárni, hogy a hypophisis részéről nincs e kóros elváltozás, ha nincs, további hormonális és endokrinológiai kivzsgálásra is szükség van a további teendők eldöntésére.

Minden jót kívánok Önnek!

üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. december 08., 14:58 ;Megválaszolva: 2012. december 17., 11:10
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Előfordulhat, hogy...
Kedves doktor úr! Most kezdtem el fogamzásgátlót (Roxanelle) szedni. Ha menstruáció első napját szedem be, rögtön védett vagyok, ha a 2-5....
Terherbeesés
Kedves Weborvos! Szeretnénk majd kisbabát a jövőben, s azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő kell a szervezetnek, hogy kiürüljön a...
Fogamzásgátló után rögtön terhes...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Szept. 24.-én menstruáltam utoljára, amikor a fogigátlót is abbahagytam. Már a 39. napon tartok és azóta sem jött meg....
Mikor?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tanácsot szeretnék kérni. 8 év mercilon szedése után, aug 21én fogyott el a 21 tabi, és ugydöntöttem hogy babát...
Korai terhességi ,alhasi fájdalom