Petevezték elkötés

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges lenne-e az én esetemben a petevezeték elkötés? 28 éves vagyok, van 2 gyermekem, most várom a 3. at. 10 éve élek házasságban.Volt egy gerinc műtétem 15 éves koromban.Őszintén megmondom, nehéz volt a 2 terhességet hordani.Első baba 34 hétre született, második 37 hétre. Második baba után volt egy hasfali sérv műtétem is, ami kiszakadt, újra kellene műttetni, de megint állapotos vagyok. Van-e arra esélyem, hogy orvosilag indokolt legyen az elkötés? Szívem szerint császárt kérnék most, és azzal egyben meg lehetne oldani. (ingyen, lehetőleg) Válaszát előre is köszönöm: Némethné L.R. (Gy-M-S megye Sopron)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza petevezeték elkötése témában

Elképzelése helyes, beszélje meg orvosával a lekötést és szerezzen alátámasztására a sebésztől javaslatot. Ez ingyenes betegérdekű megoldást jelent. De ha már hasműtéte lesz a császárral, konzultálni kéne a sebésszel az irányban is, hogy egyúttal megoldható-e a hasfali rehabilitáció vegyes, sebész-nőgyógyász műtéti csapattal? Ha lehet, üssön két legyet egy csapással.Gartulálok a három gyermekes elszántságához.

Kérdés: 2012. november 07., 20:02; Megválaszolva: 2012. november 08., 17:57
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Toxoplasma eredmény
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 14 hetes terhes vagyok. 2 hete átestem egy köhögős, orrfolyós betegségen. Majd 1 hétre rá elmentem vérvételre....
2. Babát szeretnénk
Kedves Doktornő! Most 10, 5 hónapos a kisfiam és szeretnénk neki testvért. Már csak este elalvas előtt cicizik és éjszaka amikor felkel, de közbe...
Vízhajtás terhesség idején
Ikerterhesség
Leletelemzés