terhesség

Barátnőmnek méhen kívül volt a babánk bent kellet feküdnie korházba is nem teljesen vagyok tisztába mit mondtak neki a dokik sajnos. de viszont már rég fent kellet volna lennie babának és nagynehezen ment fel és nem teljesen akkora amekorrának kéne lennie.és abortuszt szeretnénk. kell e érte fizetnem? vagy veszélyeztetettnek minősül?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! ha gondosan újra olvassa kérdését, az teljessen értelmetlen. Ha a terhesség méhen kívüli, meg kell operálni, nincs abortusz. Ha méhen belüli, és élő terhesség, melyet nem kivánnak, törvényeink szerint költségtérítéssel kérvényezhetik a megszakítást. Ha a magzat károsodot vagy méhen belül elhalt, a terhesség befejezése természetesen ingyenes. De hogy önökre nem tisztázható leírásából melyik megoldás alkalmazható az nem derült ki.

Kérdés: 2012. október 20., 11:57; Megválaszolva: 2012. október 23., 18:35
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei