terhesseg elso hetei

Kedves Szakerto nagyon fontos lenne a valasza es koszonom elore is a valaszat. A helyzetem a kovetkezo szeptember utolso vasarnapjan pozitiv lett a terhessegi tesztem orulok neki persze hisz mar reg ota akarunk babat csak az a problema hogy en nemreg Macrimor huvelykupot es Zinnantot hasznaltam mivel az orvosom gyulladast allapitott meg nalam mert fajt az alhasam. A kerdesem az lenne hogy nem art-e a magzatnak mivel nem tudom pontosan mikor fogant utolso menstruaciom augustus 19 en volt altalaban 37 naposak a ciklusaim es attol tartok hogy az idoben fogant mikor epp hasznaltam ezeket a gyogyszereket. Meg kell hogy mondjam hogy nagyon felek allandoan alhasi fajdalmat, feszultseget erzek es eleg nagy hanyingerem is van ez termeszetes a terhesseg kezdeten? Az alhasi fajdalommal kapcsolatban azt tartom kulonosnek hogy az elmult honapban is volt ilyen szeru fajasom es akkor meg nem is voltam terhes. Vajon mit jelenthet ez a fajdalom? nem nagy fajdalomrol van szo de allando jellegu ami nagyon aggaszt. Meg azt szeretnem kerdezni hogy a razkodas, az emeles es a fizikai munka arthat e a babanak ugyanis mivel videken elek az utobbi napokban eleg sokat dolgoztam (pl. emeltem, rossz utakon vezttem ami eleg razos is volt) okozhat e problemat az ilyesmi. Erdekes meg nem tudtam hogy terhes vagyok eleg jol ereztem magam de most hogy megtudtam allandoan csak a hanyinger es a rosszullet kornyekez. Folyasom is van egy keves de az nem sok es atlatszo. Megegyszer koszonom valaszat es bocsanat a sok kerdesekert de meg nagyon az elejen vagyok es meg nem sok a tapasztalatom ebben a temaban. En szeretem ezt a kisbabat es nem akarom elvesziteni ot

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza koraterhességi panaszok témában

Kedves Kérdező! Megyőződésem, hogy a foganatás és korai bágyazódás idején alkalmazott gyógyszerek nem ártottak az embriónak, de igazi megnyugvást önnek, tudom, az adna a következő kétszázhatvan napra, ha mielőbb felkeresne egy genetikai rendelést, hogy erősítsék meg a véleményemet. Ez minden nagyobb eü intézményben van. A hányiger jó jel az élő magzat bizonyítására. Alhasi fájdalma nem jelenthet nőgyógyászati lényeges hibát, mert akkor nem esett vona teherbe. Mielőbb essen át a kötelező első ultrahangos vizsgélaton, hogy egyértelmű legyen hogy a baba méhen belűl van. Ha lehet, mérsékelje a fizikai megterhelést, a baba jól van csomagolva, uti rázkódás ellen is. A terhes folyás végig több lesz, de úgyis lesz tenyésztés és kenetvizsgálat, ha érdemi fertőzés lenne, az csíne, égne viszketne. Jó babázást.

Kérdés: 2012. október 01., 13:17; Megválaszolva: 2012. október 02., 10:36
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lágyéksérv terhesség
Látóterenként kevés granulocyta
Hormonvizsgálat
Kedves Doktor Úr! A ciklusom 4. és 22. napján csináltattam vérvételt, aminek az eredménye az alábbi lett: 4. napon: TSH: 0,635 mIU/L, FT4:...
Második oltás terhesség alatt
Tisztelt Doktor Nő! Április 9-én kaptam az első AstraZeneca oltásomat, majd július 2-án kapnám meg a másodikat, de a héten kiderült, hogy...
Van-e esélye a terhességnek?
Tisztelt doktor úr/nő! A segítségét szeretném kérni: két napja együtt voltunk a barátnőmmel, megszakítással "védekeztünk", az óvatosság...