Terhesség gyanúja

Tisztelt Szakértő! Július 19-én volt az utolsó menzeszem. Augusztus 27-én csináltam az első terhességi tesztet ami pozitív eredményt mutatott, a biztonság kedvéért elvégeztem többet is, és mind pozitív. Elmentem nőgyógyászhoz, aki megállapította, hogy nagyobb és puhább a méhem, viszont az UH-on nem látott semmit sem. Egy hét múlva kell vissza mennem kontrollra. A menzeszem azóta sem jött meg, és a tesztek is pozitívak. Lehetek még terhes? Terhességen kívül milyen más tényező változtathatja pozitívvá a tesztet? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Egészen bitosan terhes, a teszt csalhatatlan Ha méhen kívüli terhessége volna, akkor marad üres a méhen belüli ultrahang kép, de ennek esékye nagyon kicsi. Az ultrahang nem tudja az apró embriót látni az első napokban. Ha méhen kívül lenne, idővel az is ad ulgtrahangos képet, de higgyje el, néhány nap múlva a méhen belüli kép is megjelenik. Mindenképpen kérjen mégegy ultrahangos vizsgálatot.

Kérdés: 2012. szeptember 01., 08:48; Megválaszolva: 2012. szeptember 04., 11:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása