Lehet, hogy mégis terhes vagyok?

Tisztelt Doktor! Múlt ciklusban pont középidőben, júl. 15-én voltunk együtt a párommal, nem védekeztünk, de hamar észbe kaptunk, így megálltunk.Következő napokat végig idegeskedtem, 28-29-ére vártam a mensit, meg is jött időben, de egy kicsit kevesebb volt (feltételezem a stressz miatt) , de kitartott 6-7 napig, ahogy szokott, de azért csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Biztonság kedvéért kb 10-12 napra rá újból teszteltem, ami szintén negatív lett (mindkettő x-epil teszt volt) . Most kedden újra megjött, két nappal előbb, de ez már rendes mensi volt, mivel viszonylag erős a vérzésem, így meg tudom állapítani, ha valami nincs rendben, de ez olyan volt mint máskor. Nem szoktam hőmérőzni, de sokszor érzem, hogy fent van hőm. Ön szerint lehet terhesség mégis?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Száz százalékig megnyuodhat, hogy nem terhes. A vérzés nem óramű, nem kell teljesen pontosnak lennie, vagy a megjelenése, lezajlása sem kötelezően egyforma. Felmerül. nem kéne korszerű fiatalokra szabott kisdózisú fogamzásgátló tablettát szednie a kényelmes, szorongásmentes együttlétekért? Amúgy a vizelet teszt tökéletesen biztos mőódszer.

Kérdés: 2012. augusztus 27., 10:39; Megválaszolva: 2012. augusztus 28., 16:37
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása