remeny, remeny

mar tobb mint egy eve hogy probalkozok hogy terhes maradjak de hiabba a mestraciom nem minden honapba jon van hogy 3 honapig semmi...ovulaciom lehet ha nem jon meg? mit lehetne tenni? mar csinaltam sok fele vizsgalatot de minden jol jon ki...a vernyomasommal van egy ki problema erre irtak fel seqvacuort -

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a teherbeesés témában

Kedves Kérdező! Az elmondottak alapján a ciklusos hormonműködése zavart, nem képez középidőre termékenyíthető petesejtet. A nehezített teherbeeséseknek ez a leggyakoribb oka. Ha feltételezzük, hogy használható spermát kap, és legalább egy kürtje átjárható, a horminalis hibát és a cilus rendeződését tudjuk a legkönnyebben és legeredményesebben korrigálni. Nem tudom, hogy eddig a sokféle vizsgálat mi volt, főleg milyen eredménnyel és gyógyszerekkel, de ennek kézbentartása, irányitása a nőgyógyász dolga. Tisztelni kell manapság egy intenzív gyermekvágyat és a szakmának odafigyelve mindent meg kell tenni az eredményért. Nem tudom, részletes hormonvizsgálatok voltak-e, szedett e esetleg Clotilbegyt nevű gyógyszert. Számtalan legetőség van a különböző szintű hormonrendellenességek helyes útra terelésében, ez a szakma dolga. Ne adja fel.

Kérdés: 2012. augusztus 25., 23:24; Megválaszolva: 2012. augusztus 27., 10:26
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes