Megtarthatom a babát?

Tisztelt Doktor nő/ úr! 3 hete elkezdtem szedni egy étrendkiegészítőt fogyókúra céljából, a neve: Fogyókúra forte étrendkiegészítő acai gyümölcskivonat 50mg tablettánként 850 mg (ez van ráírva) . 15 szem beszedése alatt görcseim voltak, az étvágyam nőtt, a súlyom is gyarapodott így abbahagytam, közben pedig a mensesem nem jött meg. Először azt hittem ez a tabletta hatása, de vettem 1 tesztet és kíváncsiságból megcsináltam, a terhességi teszt pedig pozitív lett. Most nagyon aggódom és az orvosom jelenleg szabadságon van, árt ez a tabletta a babának? Megtarthatom a kicsit vagy valami rendellenességet okozhatott nála ez az étrendkiegészítő? Nem szeretném ha beteg babám lenne emiatt a buta fogyózás miatt. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Biztosrta veszem, hogy csacska gyógyszere nem árt a babának, de akkor lenne igazán megnyugodva, ha a szer dobozával felkeresne egy genetikai rendelést, ahol minden molekula hatását ismerő szakemberek megnyugtatják.Genetikai ambulancia minden nagyobb egészségügyi intézményben található.

Kérdés: 2012. augusztus 16., 14:43; Megválaszolva: 2012. augusztus 19., 22:26
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid