mért nem esek teherbe

mikor pete érésem volt együtt voltam a párommal és nem védekeztünk, lehetek e terhes etöl de viszont rá egy hétre meg jött a bajom ez mitöl lehet, de viszont terheségi tesztet nem mertem csinálni ne hogy csalodás érjen hogy az vagyok de mégse, mit gondol eröl, és mit lehetne tenni hogy mihamarabb kismama legyek mert már régóta probálkozunk de nem jönn össze, peddig nincs bennünk hiba, várom válaszát mihamarabb

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves kérdező! A struccpolitika csacsiság. Igenis csináljon terhes tesztet, legrosszabb a bizonytalanság. Ha vérzése volt, nem valószínű, hogy terhes. A mielőbbi eredményesség érdekében indulóban tételezzük fel, hogy jó spermát kap, és legalább egy kürtje átjárható. Ez esetben a nehezített teherbeesés kisebb hormonpontatlanság miatt van a petefészek-egyalapi mirigy egymásraható rendszerében. Ha a következő vérzése megjött, a ciklus 5-10. napja között mindössze 5 napig szedjen egy.egy Clostilbegyt tablettát, amit nőgyógyász orvosa ir fel. Ha megjön a vérzése, ismételje ezt meg a kövcetkező ciklusban is ugyanígy, ennyi tabletta van még egy dobozban. Ha még mindíg nincs erdmény, az ezt követő harmadik ciklusab egy újabb dobozt feliratva möst már teljes adagban, 5 napon ás 2x1 dóz6isban szedje be. Ha valóban hormonális kusebb hiba volt a nehezített teherbeesés oka, úgy 80%-ban e három ciklus alatt és még az ezt követő 1-2 ciklus folymán teherbe fog esni.

Kérdés: 2012. augusztus 12., 20:54; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 11:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei