Kora terhességi problémák

Tisztelt Szakértő! Terhességem 6. hetében járok, az utolsó menstruációtól számítva, nőgyógyászhoz jövő héten megyek, kérdésem az lenne, hogy normális jelenség-e, hogyha fent vagyok, állok, sétálok sokszor húzódik az alhasam a méh, hüvely körül, sokszor szúr a jobb oldalam is (ezen oldalt menstruáció előtt, középidőben is voltak fájdalmaim) , nem jó, ha sokat egy helyen ülök, olyan mintha nyomna bent valami, és a hüvelyem is ilyen visszazáródós, feszítős érzésű. Tavaly volt egy korai vetélésem ezen idő tájt, és most még inkább aggódok, Duphastont, Meforalt szedek, terhességi vitamint, és most Zinnap 500 mg-ost is, csúnya a torkom. Vérzésem szerencsére nincs, csak több hüvelyváladékom, ami szagtalan. Sok a pihenésigényem. Szeretném még megkérdezni, milyen fájdalomcsillapítót szabad ilyenkor szedni. Torokfertőtlenítő cukorkákra is több helyen érdeklődtem, mindenki mást mondott, hogy bármit, máshol egyáltalán semmit. Sajnos nekem vissza-visszatérő a torokfájós problémám, mivel fogom majd tudni kezelni végig a terhesség során? Köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza panaszok koraterhességben témában

A leírt tünetek a terhesség korai szakában jellegzetesek.

A torokfájásra lehet szedni gyógyszert, torok fertőtlenítőt is lehet használni, ami a magzatkárosítót nem tartalmaz.

Fájdalomcsillapítót is lehet, kalmopyrin

, algopyrin.

Torokgyulladás esetén keressen fel fül-orr-gégészt.

Kérdés: 2012. augusztus 11., 08:57; Megválaszolva: 2012. augusztus 12., 14:51
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Duzzanat hüvelyben
Tisztelt Szakértő! 9. hét végén járó kismama vagyok, kérdésem a következő lenne: hetente kétszer használnom kell egy kúpot, és mikor...
láz, vérzés korai terhességben
Tisztelt Doktor Úr! 5 hetes terhes vagyok (pozitív teszt, elmaradt menszesz...) és pár napja enyhe vérzést tapasztaltam, mely azóta is barnásan...
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...