Terheség vagy méhen kivüli

Tisztelt Doktorúr julius 28 volt meg a mestruációm hcg tesztet csináltam pozitív volt voltam dokinál aztmonta nem lása a babát aminek ottkéne hogy legy el küldöt egy hcg- re holnap megy lehet méhenkivüli terheségem egy kics körübelül eg három négy napja fáj a méhem de kicsit nagyon félek remálem maga tud választ adni a kérdésemre teszem hozá hogy az utrahangos gép elég régi volt.Elöreis Köszönöm szandra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kerdves Szandra! A vizelet teszt a ma ismert legkorábbi terhességi bizonyíték. Az ultrahangos vizsgálat apró petezsákot bizonyítékul csak kb 3-4 hetes terhességnél lát biztonséggal. A HCG teszt igen érzékeny vizsgálat a fejlődő embrióra, de a méhen kívüliség eldöntője rövid idő mulásáéval az ismételt ultrahang lesz. Ez valószínűleg méhen belül fogja találni a normális embriót.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 07:59; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 23:50
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása