gyermekvállalás

7 hetes terhes vagyok korábban másodlagos Polycitémiát állapítottak meg háromszom volt csapolásom hogy ez milyen hatással van a babára megtarthatom-e? a gerincem sincs jóállapotba és gyomor hurutom volt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza terhesség témában

Kedves kérdező! Ha másodlagos policythemiát állapítottak meg, akkor annak valamilyen oka kell legyen (pl. tüdőbetegség, dohányzás...stb) . kérdés, hogy milyenek a jelenlegi eredményei, illetve mikor volt legutóbb vérlebocsátás (pl ha 1 éve, akkor annak már nincs jelentősége.) Mihamarabb keresse fel korábbi kezelőorvosát, hogy az aktuális állapotáról, esetleges teendőkről kapjon felvilágosítást, illetve nőgyógyásszal is konzultáljon! A gerincproblémáit nem részletezi, de ezek mellett általában vállalható a terhesség. Gyomorhurut kezelése is lehetséges terhességben, forduljon gasztroenterológushoz!

Kérdés: 2012. augusztus 07., 16:50; Megválaszolva: 2012. augusztus 08., 18:58
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása