Teherbeesés

Tisztelt Doktor úr/hölgy! Nagyon el vagyok keseredve 6 hónapja próbálkozunk a babával a párommal de eddig semmi.Jó pár évvel ezelőtt volt egy abortuszom, ott egy együttléttől össze jött a baba.Orvoshoz kellene fordulnom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Még sok idő nem telt el, de a steril kivizsgálást el lehet kezdeni.Jelentkezzen nőgyógyászaton.

Kérdés: 2012. július 27., 13:05; Megválaszolva: 2012. július 27., 15:50
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása