Conyloma eltávolítás

28 hetes terhes vagyok, egy hónapja lézeres condyloma eltávolításom volt, ami most megint kiújult, igaz most nem olyan durva mint volt. A kérdésem a következő a bőrgyógyász Condyline-t írt fel, de a beteg tájékoztatón az szerepel, hogy terhesek nem alkalmazhatják. Most akkor használhatom vagy nem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza condyloma témában

Kedves Kérdező! A kérdésére csak a terhesgondozást végző orvos tud válaszolni.Lézeres eltávolítás után nem Condyline-ot szoktunk alkalmazni.

Kérdés: 2012. július 24., 13:30; Megválaszolva: 2012. július 27., 15:29
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti condiloma kezelése
Érdeklődni szeretnék hogy van e a condilomára gyógymód a terhesség alatt? 3hónapos terhes voltam mikor diagnosztizáltak nálam condilomát. Ma már...
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e