Várandóság

Tisztelt Hölgyem! Uram! A 13. hétben lévő kismam vagyok. A problémám az elmúlt 1 hétben kezdődött. Amikor sétálni megyek akkor 5-10 perc után menstruációs görcs jellegű fájdalom jelentkezik az alhasamban addig amíg le nem ülök, pár perc múlva elmúlik.Utánna 1-2 óráig semmi gond, utána megint előfordul. Az elmúlt időszakban már mindennapossá vált. Nem vérzek, és ha sokat ülök és kevesebbet mozgok akkor nem is jelentkezik. Az aszisztensnő Magnéziumot ajánlott, de nem vagyok teljesen nyugott. 2 hét múlva kaptam az orvosomhoz időpontot, addig viszont nagyon ideges vagyok. Az a kérdésem, hogy normális-e ebben az időszakban? Várom mielőbbi válaszát! Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Ezek a fenyegető vetélés jelei ezért fekvés és magnézium szedése indokolt.Szükséges a nőgyógyászati vizsgálat és az UH.is.

Kérdés: 2012. július 13., 16:39; Megválaszolva: 2012. július 16., 14:15
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása