babatervezés

Üdvözlöm! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy majdnem 4 évig szedtem fogamzásgátló tablettát (lindynette 20, yadine, volina) , amit most májusban abbahagytam, mert kisbabát szeretnénk. Ezen gyógyszerek szedése előtt pár éve is szedtem fogamzásgátlót (mercilon) , de abbahagytam, mert olyan görcseim voltak/vannak menstruációkor, hogy az 500mg-os appranax segít csak. Már egy hete késik, ami mondjuk nálam nem mondható olyan nagy késésnek, mert a tabletta szedése előtt is rendszertelen volt (33-39 nap) . Azóta már volt köztünk védekezés nélküli szexuális kapcsolat, de mindig vigyáztunk. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az az idő amikor nőgyógyászhoz forduljak és hogy amíg nem jön meg teherbe eshetek-e? Pár napja elkezdtem szedni terhesvitamint. Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Valószinüleg a hosszadalmas tablettaszedés miatt nem jön meg a menzesze.Nőgyógyászati vizsgálat szükséges, ahol UH.vizsgálattal megnézik, hogy van-e peteérése.

Kérdés: 2012. június 25., 14:47; Megválaszolva: 2012. június 26., 10:11
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom