Esetleges terhesség

Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Egy talán itt nem megszokott panasszal fordulnék önhöz. A barátnőmmel pár napja pettingeltünk. Ő még szűz. Én úgy nyúltam "mélyebben" a barátnőmhöz, hogy az ujjamon még volt talán 1 órás ondóváladék. Bár peteérése nem volt, de én mégis aggódom, hogy van esély a terhességre. Vele is beszéltem és Ő nem lát eshetőséget rá. Ezért ebben a kínos kérdésben Öntől várnék segítőkész választ. Tisztelettel: Zsolt

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza terhesség témában

Tisztelt Zsolt!

Az ön által leírt szituációban valóban nem tűnik valószínűnek a teherbeesés, de mivel ondó került a hüvelybe a terhesség teljes biztonsággal csak terhességi teszt elvégzésével zárható ki. Amennyiben a barátnője mensese késne, végezzenek el egy tesztet.

Kérdés: 2012. június 18., 13:27; Megválaszolva: 2012. június 18., 19:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom