Tbc alatt terhesség

A férjem Tbc beteg.Napi 11 db gyógyszert szed (Sural, Pyrazinamid-PP, Rifazid) . Már 5 hónapja kezelik és nagyon szépen gyógyul. A kérdésem a következő lenne.Úgy néz ki hogy terhes vagyok. Megtarthatom e a gyereket vagy nem.Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező A genetikai problémát nem a gyógyszert szedő férfi, hanem a gyógyszert szedő nő jelentheti. Biztosra veszem, hogyha egy spermium fogamzóképesen megtermékenyít, az nem kóros példány. De megnyugvása érdekébenm keresse fel a legközelebbi nagyobb szülészeti intézményben, főleg klinikán a genetikai rendelést ahol száz százalék biztonséggal tanácsot adnak megnyugvásként prblémájához.

Kérdés: 2012. június 12., 12:19; Megválaszolva: 2012. június 13., 15:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom