Milyen betegség lehet?

1éve már h havonta többször begörcsöl az alhasam. (mindig máshol és nem köthető menzihez sem semmi máshoz.) Terhességi tüneteket produkálok de minden eredményem negatív. Májusban volt egy enyhe pecsételő vérzésem és szt hittem h ez a beágyazódás(mert szeretnénk babát) minden jel arra utalt h sikerült. Mert ilyen enyhe pecsételésem csak terhesség előtt volt, menzi miatt nem. De megjött. Az első nap nagyon sűrű, nyálkás sötétbordó volt aztán másnap már csak egy kis barnaság és 3.napra elmúlt. Lehet h mégis terhes vagyok? Vagy hormon probléma lehet? És az uh meg a lanor miért nem mutatta ki a tünetek okát? Alhasi fájdalom, émelygés, gyakori evés, fáradékonyság, szédülés, gyakori vizelés, mell feszülés és fájdalom valamint változó hangulat a jellemző.Nem tudom mit tegyek mert egyik orvos küld a másikhoz és vissza. Azt mondták végül h mégis nőgyógyászsti baj lesz. De ott is minden rendben volt a vizsgálaton is és a citològián is. Tanácstalan vagyok és félek h nem lehet kisbabám emiatt. Kérem szíves tanácsát. Tisztelettel: Nea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérzészavar témában

Kedves kérdező! Sokrétű tüneteit válasszuk szét. Hogy bármikor terhes-e, azt legkorábban és legbiztosabban a vizelet terhességi teszt tudja bizonyítani, vagy biztonséggal kizárni. Valószínű, hogy kisebb pillanatnyi hormonalis tökéletlenség hozza létre a rendetlen belepecsételést a ciklus menetrendjébe. Ez két hét különbséggel egyazon ciklusban levett vérvétellel és bonyolult hormonvizsgálattal bármely ciklusában választ ad arra, hogy a szereplő ötféle hormon hogy alakult két hét alatt. Mondjuk, a 16.és a 23. napon levett vérvételből.bből egyértelműen kiderül, van-e hiba, és hogy mi a tennivaló. A fáradtságérzet, a hányinger nem függ össze ezzel, ezekre más okot keressen a szakma. Lehet idegrendszeri, túlhajtottság, neurotikus tünet is. Ne adja fel baba ügyben a reményt. Nagyob baja nincs.

Kérdés: 2012. május 30., 17:17; Megválaszolva: 2012. június 01., 09:08
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom