Mit tegyek

csak azt szeretném megkérdezni mit tehetek akkor ha a férjem és minden ismerősöm szerint kezdek depressziós lenni az miatt hogy két gyermeket szültem és nagyon zavar az ahogy kinézek, sőt az együttlétek a férjemmel nem olyanok mint mielőtt a második gyermekünk születése előtt hiszen azóta nagyon szégyenlős vagyok előtte, nem tetszik magamon az hogy megnyúlt a hasamon a bőr és hogy megnyúltak a melleim, sajnos lehetőségem nincs a plasztikai műtétre anyagi okok miatt de nagyon zavar ez a dolog hiába is tornázom nem érem el azt amit szeretnék és a férjemet sem szeretném elveszíteni ez miatt kérem segítsen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza depresszió, testkép témában

Kedves Kérdező!

A gyermekszülés okoz ilyen eltéréseket. Ez nagy valószinűséggel magát jobban zavarja, mint a férjét.Persze ez Önnek nem vigasz. Plasztikai műtét nélkül nem lesz már olyan feszes a teste sehol, mint azelőtt. Szeretnie kéne igy is Önmagát. Ezt pszichoterápiásan lehet megtanulni, de járhat nőiségét erősitő helyekre, pl zumbázni, vagy hastáncolni, stb. Amennyiben pszichiátriai papirt szerez arról, hogy ezek a külső jegyek annyira zavarják, hogy depressziós betegsége lett, némely állami sebészeten is megcsinálják a műtétet társadalom biztositás által finanszirozva. Ez az elváltozás mértékétől is függ. Ilyenkor csak korrekció lehetséges, vagyis pl mellfelvarrás, beültetés nem jön szóba. Talán mindkét úton el kellene indulnia.

Kérdés: 2012. május 21., 17:51; Megválaszolva: 2012. május 22., 16:17
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom