Terhesség alatti vérzés

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 38 hetes kismama vagyok, 4 napja volt méhszáj vizsgálatom, és azóta gyenge véres váladékozásom van. Az orvosom figyelmeztetett, hogy lesz vérzésem, de azt nem tudom, hogy természetes-e, hogy eddig tart. Az orvosom elutazott ezért fordulok önhöz, várom szíves válaszát! Üdvözlettel: Timi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza vérzészavar témában

Kedves Kismama!

Így látatlanban nehéz véleményt mondani, de ha a vérezgetést nem kíséri görcsös hasi fájdalom, vagy kellemetlen szagú válladékozás, viszketés, akkor nem kell aggódni miatta. Ha a vérzés rózsaszín nyákos, akkor elképzelhető, hogy a méhszáj kezdett el tágulni, és a nyákdugó távozik belőle, ettől sem kell megijedni, annyit jelez csak, hogy közeleg a szülés időpontja.

Kérdés: 2012. május 18., 18:55; Megválaszolva: 2012. május 21., 23:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom