vérömleny terhesség alatt

28 éves lányom 7 hetes terhes. Most 1 héten belül kétszer leletkezett vérömleny a magzat körül, a babának normális szívhangja van, növekszik. A helyi körházban azt mondták sok nőnél van ilyen, nem tudni, mitől keletkezik.Előzmény: 12 hetes magzat elhalás, 6 hetes vetélés.Jelenleg sárgatest injekciót kap, amit egy Bp-i magánrendelőben írtak fel és visszatartó kúpot. Kérdésem valóban elfogadható ez a vérzési probléma, ne aggódjunk sem a baba, sem az anyuka miatt? Köszönöm! Gisel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Érthető az aggodalom a szerencsétlen eddigi kórelőzmény miatt. Ha az anya alvadási viszonyai rendben vannak, amit egy egyszerű vérvételes labor vizsgálat tisztázhat. Az eddigi terápia korrekt, pihenésen és a házasélet tilalmon túl másra nincs szükség. Multivitamint biztosan szed az anya. Az injekcióés a hüvelyen át kapott gyógyszer az a hormon, amit a lepény is termel a megtapadásoz saját védelmére, lehet, hogy átmenetileg nem eleget. A jelen időben ezeknél többet tenni nem lehet, de nem is kell. Szerencséd drukkolást!

Kérdés: 2012. május 18., 08:19; Megválaszolva: 2012. május 20., 18:52
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom